Join the Humphrey's family!

Bekijk onze vacatures

Werken met de leukste collega’s in één van onze restaurants? Join the Humphrey’s family!

Humphrey’s is al meer dan 30 jaar de perfecte plaats voor een heerlijk bourgondisch avondje uit. Om onze gasten dat te kunnen bieden, zijn we altijd op zoek naar de meest gastvrije en enthousiaste medewerkers: in de bediening, achter de bar of in de keuken.

Waarom Humphrey's?

  • Wist je dat Humphrey's de meest gezellige restaurantketen van Nederland is?
  • Wist je dat je 20% personeelskorting over de hele rekening krijgt als je met je familie of vrienden komt eten?
  • Wist je dat je als medewerker van Humphrey's een toeslag van 25% krijgt als je op zaterdag werkt?
  • Wist je dat je een bonus van € 100,- krijgt als jij een nieuwe medewerker aanbrengt?

Ben jij de collega die wij zoeken? Bekijk onze vacatures en wie weet kom jij binnenkort één van onze jonge, gezellige teams versterken. Tot gauw!

Op dit moment hebben wij 47 vacatures door heel Nederland.

Amsterdam Nieuwezijds Kolk

Voor onze vestiging Humphrey’s Amsterdam Nieuwezijds Kolk zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven bedrijfsleider.

Voor Humphrey’s Breda zijn we op zoek naar een assistent bedrijfsleider. De assistent bedrijfsleider ondersteunt de bedrijfsleider en neemt in zijn of haar afwezigheid de verantwoordelijkheid over.

Scheveningen

Onze vestiging Humphrey’s Scheveningen is op zoek naar een sous-chef. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de keuken.

Enschede

Humphrey’s Enschede is op zoek naar een gedreven en enthousiaste keukenhulp. Als keukenhulp ben je de rechterhand van de kok.

Voor Humphrey’s Amersfoort zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers schoonmaak. Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en hou je van hard werken?

Voor Humphrey’s Nijmegen zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers spoelkeuken. In deze functie weet jij de spoelkeuken spik en span te houden.

Rotterdam Otto Reuchlinweg

Voor Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers spoelkeuken. In deze functie weet jij de spoelkeuken spik en span te houden.

Voor ons restaurant Humphrey’s Zwolle zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers voor de bediening.

Rotterdam Binnenrotte

Voor ons restaurant Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers voor de bediening.

Bekijk alle vacatures